LC-resultat 2012

2012 års lc-säsong kunde inte ha börjat bättre. 8/4 skedde debuten och Lasse startade storstilat. Efter första loppet låg han på första plats och efter viss nervspänning hos matte så avslutade han lika storstilat och vann slutligen och erhöll sitt andra svenska lc-cert. 10 startande galgo.
Lasse har verkligen startat sin lc-karriär på ett lovande sätt. På fyra starter har han fått två svenska och ett norskt cert. På sin tredje start hade han en kennelkompis i höglöp och var mycket okoncentrerad och kunde givetvis inte prestera sitt bästa.
Den 22 april var det dags för start nummer två. Åtta hanhundar deltog och efter första loppet låg tre av dem på samma poäng. Efter andra loppet stod Lasse som segrare och han erhöll sitt tredje svenska cert och kan numera tituleras svensk och norsk lure coursingchampion.
Den 29 april var vi i Norge på ett internationellt prov. Där deltog enbart fyra galgo, tre hanar och en tik, så det blev inget cacil utdelat. Lasse blev här placerad på andra plats.
Den 19 maj var vi i Norberg och här var det 12 startande hanar. Lasse gjorde två toppenlopp och avgick med segern även denna gång.
Den 8 juni blev det start i European championship, LC-EM, i Dunakeszi i Ungern. Tyvärr endast en start p gr av värmen, men Lasse avgick med segern. Totalt sju stycken hanar deltog. Lasse fick också cacil