Igår, onsdag var det graduation. Det var riktigt högtidligt i Carlisles stora, fina catedral. Männen och kvinnorna som deltog var klädda i olika sorters kåpor och hattar. Eleverna hade också olika sorters kåpor beroende på vilken kurs och grad utbildningen hade varit. Hattarna var fyrkantiga, svarta och med tofs. Det såg ut som i Harry Potter-filmerna. På kvällen var vi hemma hos Hannas kamrater i deras bostad och åt gott. Jättetrevligt hade vi.

Hanna, graduation 20091126 Carlisle, England - kopia

Idag, torsdag var det dags för hemfärd igen. När vi lämnade Carlisle duggade det lite lätt, men sedan har solen hållit sig framme. Vi tog ett tåg som tog lite längre tid och eftersom det var fint väder så kunde vi njuta av Skottlands vackra natur. Även från flygplanet kunde vi se Skottland. Det var inte förän vi närmade oss Sverige som det mulnade på.

Var skönt att komma hem igen. Peter och Emma har varit jättesnälla som ställt upp och passat hundar och hus. Våra hundar var så glada att se oss igen. Lilla Pixie var sjövild, hon är en riktig vilding med hur mycket energi som helst.


Tags: